ID: 39773
Omschrijving
BBQ met Peter de Clercq
Vlees 1 Vis 2 Groetnen 3 Desserts 4 Nieuwstaat Gekregen maar niet uit gekookt €7.50 voor de serie van 4 boeken exclusief verzendkosten
Verzenden kan per post nl voor €4.40 of €4,50 met pakketcode of UPS afhaal punt bij je in de buurt €4.20 Afhalen is ook mogelijk
vleesrecepten
Peter De Clercq, barbecue-expert bij uitstek, legt je met een aanstekelijk enthousiasme de kneepjes van het barbecuevak uit. Hij toont hoe je een perfecte côte à l\'os, een stevig ribstuk of een gemarineerde kip bereidt. Alles met een knapperige korst en een heerlijk mals binnenste. Maar je kunt ook hoger mikken: een carpaccio van Iers heupstuk, gelakte eend met pepermuntjes, huisgerookte spiering van Duke of Berkshire etc.
visrecepten
Barbecuekampioen Peter De Clercq toont dat barbecue zoveel meer kan zijn dan een perfect gegrilde worst of een klassieke côte à l\'os. Zalmspiesjes met kriek en wasabisaus, grietfilet met olijfboter, gegrilde gamba\'s met mangosalsa, tussen tuinkruiden gegrilde tarbot..., allemaal gegrilde visgerechten waarmee je elke gast zult imponeren.
groentenrecepten.
Grillexpert Peter De Clercq laat je kennismaken met een creatieve en vernieuwende grillkeuken. Met een groot respect voor de producten waarmee hij werkt, gaat hij op zoek naar originele smaakcombinaties. Dat het niet altijd een stevige steak of gegrilde zalm hoeft te zijn toont hij met lichte, knapperige gerechten als geitenkaasje met gegrilde pompelmoes, risotto met eekhoorntjes brood en spek, aardappelen met rozemarijn, gegrilde asperges met zalm, etc. Met receptjes voor talloze marinades, kruidenmengsels en sausjes.
dessertrecepten.
Bij elke perfecte barbecue horen cocktails en een gegrild dessert! Peter De Clercq, dé BBQ-man bij uitstek, geeft zijn zoete favorieten prijs. Zonnige cocktails als sangria Elcerklijc, zomerzon en Barbie doen de harten sneller slaan. Voor de zoetekauwen stelt hij voor: gegrilde peren met karamelsnoep, cordon bleu van ananas met kaneelkoekjes, gegrilde mangoblokjes met frambozensaus en nog veel meer zoets. Uiteraard allemaal omgeven door een fantastisch aroma!
Neem ook eens een kijkje bij mijn andere advertenties Eventuele verzendings gebreken risico koper
Vlees 1 Vis 2 Groetnen 3 Desserts 4 Nieuwstaat Gekregen maar niet uit gekookt €7.50 voor de serie van 4 boeken exclusief verzendkosten
Verzenden kan per post nl voor €4.40 of €4,50 met pakketcode of UPS afhaal punt bij je in de buurt €4.20 Afhalen is ook mogelijk
vleesrecepten
Peter De Clercq, barbecue-expert bij uitstek, legt je met een aanstekelijk enthousiasme de kneepjes van het barbecuevak uit. Hij toont hoe je een perfecte côte à l\'os, een stevig ribstuk of een gemarineerde kip bereidt. Alles met een knapperige korst en een heerlijk mals binnenste. Maar je kunt ook hoger mikken: een carpaccio van Iers heupstuk, gelakte eend met pepermuntjes, huisgerookte spiering van Duke of Berkshire etc.
visrecepten
Barbecuekampioen Peter De Clercq toont dat barbecue zoveel meer kan zijn dan een perfect gegrilde worst of een klassieke côte à l\'os. Zalmspiesjes met kriek en wasabisaus, grietfilet met olijfboter, gegrilde gamba\'s met mangosalsa, tussen tuinkruiden gegrilde tarbot..., allemaal gegrilde visgerechten waarmee je elke gast zult imponeren.
groentenrecepten.
Grillexpert Peter De Clercq laat je kennismaken met een creatieve en vernieuwende grillkeuken. Met een groot respect voor de producten waarmee hij werkt, gaat hij op zoek naar originele smaakcombinaties. Dat het niet altijd een stevige steak of gegrilde zalm hoeft te zijn toont hij met lichte, knapperige gerechten als geitenkaasje met gegrilde pompelmoes, risotto met eekhoorntjes brood en spek, aardappelen met rozemarijn, gegrilde asperges met zalm, etc. Met receptjes voor talloze marinades, kruidenmengsels en sausjes.
dessertrecepten.
Bij elke perfecte barbecue horen cocktails en een gegrild dessert! Peter De Clercq, dé BBQ-man bij uitstek, geeft zijn zoete favorieten prijs. Zonnige cocktails als sangria Elcerklijc, zomerzon en Barbie doen de harten sneller slaan. Voor de zoetekauwen stelt hij voor: gegrilde peren met karamelsnoep, cordon bleu van ananas met kaneelkoekjes, gegrilde mangoblokjes met frambozensaus en nog veel meer zoets. Uiteraard allemaal omgeven door een fantastisch aroma!
Neem ook eens een kijkje bij mijn andere advertenties Eventuele verzendings gebreken risico koper