ID: 35375
Advertentie ID: #35375 is toegevoegd aan uw verlanglijst.
Omschrijving
Koken met toekomst.
Een futurologische bespiegeling over koken en eten in de 21e eeuw.
Door Colin Tudge.
Nederlandse vertaling en bewerking:
Anneke Kleijn en Letty van der Kooi.
Een uitgave van 1981.
INHOUD:
Voorwoord,
Deel 1: voedsel voor de toekomst, het beest in de mens, de kunst van goed tafelen,
Deel 2: graan - van haver tot gort, graanrecepten, een mand vol brood, broodrecepten, wat moesten we zonder aardappelen, aardappelrecepten, bonen en andere peulvruchten, recepten voor peulvruchten,
Deel 3: de dieren des velds, vleesrecepten, groenten te kust en te keur, groenterecepten, alternatief leven - de zwammen, het hele eieren eten, eirecepten, herders ter zee, visrecepten, variaties op het thema melk, zuivelrecepten.
Deel 4: majoraan, mosselen en margrieten, recepten.
Deel 5: een feestmaal in de twintigste eeuw.
Boek met register, 283 blz.
Het boek heeft wel wat gebruiksporen (vlekjes).
Verzendkosten zijn € 4,55 voor de koper.
Een futurologische bespiegeling over koken en eten in de 21e eeuw.
Door Colin Tudge.
Nederlandse vertaling en bewerking:
Anneke Kleijn en Letty van der Kooi.
Een uitgave van 1981.
INHOUD:
Voorwoord,
Deel 1: voedsel voor de toekomst, het beest in de mens, de kunst van goed tafelen,
Deel 2: graan - van haver tot gort, graanrecepten, een mand vol brood, broodrecepten, wat moesten we zonder aardappelen, aardappelrecepten, bonen en andere peulvruchten, recepten voor peulvruchten,
Deel 3: de dieren des velds, vleesrecepten, groenten te kust en te keur, groenterecepten, alternatief leven - de zwammen, het hele eieren eten, eirecepten, herders ter zee, visrecepten, variaties op het thema melk, zuivelrecepten.
Deel 4: majoraan, mosselen en margrieten, recepten.
Deel 5: een feestmaal in de twintigste eeuw.
Boek met register, 283 blz.
Het boek heeft wel wat gebruiksporen (vlekjes).
Verzendkosten zijn € 4,55 voor de koper.